Klinikken

Om Tandlægen

  • Tandlægeeksamen fra Århus Tandlægehøjskole i 1982
  • Reservetandlæge hos Jyske Dragonregiment 1982-83
  • Selvstændig tandlæge 1984- 1990 i Gedsted, Himmerland
  • Selvstændig tandlæge i Holstebro 1990 –
  • 2013 – sideløbende garnisonstandlæge Jyske Dragonregiment.
  • Har gennem årene deltaget i talrige kurser i ind og udland.

Tiden som reservetandlæge gav mig en god ballast. Soldaterne havde dengang et stort behandlingsbehov og da der ikke var mulighed for at lave dyre behandlinger som kroner og broer lærte jeg hvordan man med simple midler kunne bringe et medtaget tandsæt tilbage til funktionsdygtig stand, en erfaring jeg havde god brug for i mine år i Himmerland, hvor jeg drev en decideret landpraksis. Tandsundheden var ikke høj og mange havde ikke tradition for at gå til tandlæge.

Siden 1990 har jeg forsøgt at gøre vores praksis topmoderne med alle tilgængelige tekniske hjælpemidler. Vi råder over det nyeste inden for instrumentarium, rodbehandlinger, panoramarøntgen etc.

Af specielle interesseområder kan nævnes endodonti (rodbehandlinger),Rodbehandling er som bekendt en behandling, der oftest er nødvendig, når patienterne har smerter. Det er meget vigtigt for os at gøre patienterne smertefri og at behandlingen udføres uden smerter.

Klinikken

Klinikken er beliggende i hjertet af Holstebro, tæt på Holstebro Badeland og med byens største parkeringsplads som nærmeste nabo.  Vi er beliggende på 1. Sal i en ejendom med elevator. Klinikken er velegnet til behandling af gangbesværede og vi har handicaptoilet.

Vi har 3 moderne behandlingsrum til 2 behandlere. Det betyder at vi i vid udstrækning er i stand til at håndtere akutte patienter. Vi har som regel mulighed for at anbringe dem i et ledigt behandlingsrum, hvor vi kan tage os af dem sideløbende med de øvreige patienter. Naturligvis vil der være situationer, hvor vi kommer til at gå til-og-fra af hensynet til de patienter, der har en aftalt tid.