Ny Patient

Ny Patient

Det at skifte tandlæge, er ikke særligt svært, det eneste det kræver er:

…at du udfylder  kontaktformularen med navn, adresse og fødselsdato. Hvis du oplyser os om din tidligere tandlæge og giver os lov til det, vil vi rekvirere din journal. Hvis du har et akut behov for hjælp bedes du ringe på 97422275.

Er du fyldt 16 men ikke 18, har du ret til gratis tandpleje hos os. Det eneste, du skal gøre er at give os besked, enten pr. telefon eller ved at udfylde kontaktformularen, så sørger vi for resten.  Vi synes, det er en god idé at skifte til privat praksis inden man fylder 18 således at man ikke risikerer at droppe ud af indkaldesystemerne, fordi man glemmer at få sig meldt til et nyt sted. Vi screener altid for visdomstænder inden 18 årsdagen og foretager en vurdering af om eventuelle visdomstænder bør fjernes, eller om det er bedst at lade dem sidde. Vi fjerner aldrig visdomstænder, hvis du ikke selv er indstillet herpå.

Er du lige blevet 18 og ikke har fået valgt en tandlæge endnu, skal du blot kontakte os, så rekvirerer vi din journal fra den kommunale tandpleje

Kontaktformular

Vi du være ny patient hos os, så brug kontaktformularen herunder, så rekvirerer vi din journal fra tidligere tandlæge eller fra den kommunale tandpleje.